Wednesday, December 22, 2010

:: i miss u kiki ::

Suddenly I'm feeling blue... and I'm missing my cute, lovely kitty: KiKi. Just look at her, isn't she adorable? I just can't take my eyes off this pic... uhuks.


Too bad KiKi couldn't answer phone or surf the Net. I miss you budak kecik... petang ni mama balik kita main-main keyh... huhuhu. Sayang KiKi sangat-sangat~!!!

4 comments:

qistory said...

eh, kiki kat rumah tinggal sorang-sorang je ke?

phatgurl said...

haah. masa we all gi keje die dok umah sorg dalam bilik kitorang. tengahari sampai petang biasa die tido. playground die pun ada dalam tu so kalu boring2 die leh main2 gaks... hehehe.

efaifi said...

masa raya cuti seminggu, alvin tinggal rumah sowang. aku ade gak terpk nk call phone umah vista, kot2 alvin angkat ke kan ....

phatgurl said...

hahaha tuh ler. aku pun kekadang rasa cenggitu. saje la nak calling2 tanya tgh watpe ke kan...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...