Tuesday, September 6, 2011

:: petknode apologised? ::

This is posted by Petknode Cat Boarding official FB page at 11:31 am today, an apologise note:

"Dengan ini, kami, Shahrul dan Yushairi, pemilik perniagaan Petknode Online Pet Store, dengan hati yang tulus ikhlas dan rasa rendah diri, ingin menyampaikan rasa terkilan dan bersalah kerana gagal memberikan perkhidmatan yang terbaik seperti yang dijanjikan. Kami mengakui kesilapan kami dalam menguruskan pusat jagaan kucing kami sehingga kebajikan kucing-kucing pelanggan diabaikan. Kami amat menyesal disebabkan gagal mendapatkan tenaga pekerja untuk membantu kami menguruskan pusat jagaan kucing dan sebagai perniagaan yang kecil, kekangan modal dan sumber yang terhad menyebabkan kegagalan kami menyediakan tempat tinggal yang terurus untuk kucing-kucing pelanggan. Walaubagaimanapun, kami telah cuba yang termampu untuk menguruskan kucing-kucing pelanggan dengan segala sumber yang ada.

Kami memohon maaf kerana menyebabkan kucing-kucing pelanggan menjadi tertekan, kurang makan dan minum, terabai kebajikannya disebabkan kekurangan dan kelemahan kami sendiri."


Apologising is good but regretting over not having enough workforce to handle the cats due to money and limited resources? Well you shouldn't mention that mister because that just brings more anger to people. You offered boarding service with wide advertisement on the Internet, accepted people's money and yet, you blamed limited money and resources. It really shows how selfish these people are. Oh by the way the two selfish guys were detained in lockup...


...with laptop! The above note must be sent from that cell too.

4 comments:

The Dreamer said...

wow..biar betoll!!
tak dapek den nak terimo..

phatgurl said...

sesenang diorang je minta maaf kat FB pastu kasi reasons yang lagi bikin orang hangen.

kattenliefhebber said...

diorg ni mmg jahat akak. tats y walaupun kucing2 intan byk, intan akan tetap angkut diorg sume bila balik kg sbb takot kes2 mcm ni la. sedih kan?

phatgurl said...

Intan - memang sedih sangat. Tak tahula camana perasaan tuan kucing yang kucingnya mati tu. Baru je bersuka ria celebrate raya pastu miau miau kesayangan mati di tangan orang yang diamanahkan untuk jaga diorang. Kami hantar kucing kat Zul & Azizi Pet Boarding. Alhamdulillah mereka baik & ikhlas menjaga kucing.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...