Monday, January 17, 2011

:: snowman award from naddy ::

Last week I was tagged by Naddy and given the "Cool Like A Snow" award organized by Mizz Lullaby (ML). 
Brrrr... syejukkknyaaa... (sebab cool kan) hehehe. Thanks dear... terharu akak ;-)


So here are 5 questions that need to be answered:

1. Bila korang suka tulis entry?
Bila-bila free dan ada modal nak tulis apa.

2. Adakah korang blogwalking hari-hari?
Tengok time. Kalau free memang merayau sana-sini. Kalau tak dok diam-diam je sebab mesti tengah sibuk wat keje lain.

3. Namakan 3 blog yang korang paling suka baca:

i. plusizekitten.blogspot.com
ii. schazwanyhameed.com
iii. thepinkstilettos.blogspot.com

4. Apa yang korang akan cakap dekat ML kalau korang jumpa ML (hahahaha):
...err hi, nice meeting you?

5. Tag 5 orang rakan blogger yang korang rasa cool like a snow:

i. Qistory 
cool mama.
ii. MrsDJones 
another cool mama.
bukan saja cool, dia juga fofular.
iv. Ellen 
cool dengan blog yang sentiasa updated dengan info2 terkini.
blogger seperjuangan masa treasure hunt digi last year. In person dia mmg seorang yang cool.

Ok itu aje. I'm cool...!
:-)

4 comments:

Ellen said...

wah..thanks untuk award ni..nanti akak try buat ya..hehe

phatgurl said...

wokeyh kak... suka visit blog akak sbb banyak sgt info. rajin betul... keep it up ya ;-)

qistory said...

alamak...dah 2 orang tag kita award ni...nanti kita buat ek entri pasal nih...hehehe...

phatgurl said...

wokeyhhhhh... hehehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...