Saturday, January 22, 2011

:: zaquan & ayu raudhah bersanding dgn monyet ::

Kalau nak tengok gambar-gambar majlis persandingan Zaquan Adha & Ayu Raudhah, bolehlah check blog beautifulnara. Cantik! Pengantin pun sama cantik sama padan... memang seswai. Saya tahu diorang akan kahwin tapi tak amik port sangat pun cuma apa yang membuatkan saya tertarik untuk buat satu entry khas untuk diorang ialah gambar-gambar ni:


Comel je baby monyet tu tido hisap jari. Rambut pun stylo abes. Siap bawak bersanding sekali. Alahai, mesti diorang sayang sangat kat baby monyet tu kan... yeap, saya faham perasaan itu. Kalau kitorang ada KiKi, diorang ada Rooney ;-)

*credits (image): piccalasso via beautifulnara.com

2 comments:

mrsdjones said...

Dear, ko sure ke nak bersanding dgn Kiki ni? Letak atas lap ok kut, kalau kat tengah2 mcm zaquan dgn ayu tu mcm jd org ke-3 la plak! hehe.. but Rooney mmg comey!

phatgurl said...

Hisy nak bersanding ape lagik beb :-P Tapi tuh laa siap ada gap lagi kat tgh masa bersanding... nampak awkward sket la. Tapi cute plak die kan tido isap jari. Hehe.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...