Monday, January 24, 2011

:: gambar kereta jejai yang terbaru ::

Petang tadi masa baru masuk highway plus dari tol Seremban ada kereta kuning berdesup kat lane laju. Kereta pun bukan sebarangan, jenis Corvette Concept z28 yang entah ada berapa buah je kat Malaysia ni. Encik suami terus cakap "ni lah kereta Jejai tu...". Sebenarnya nak tunjuk pada saya jenis kereta yang dia pakai, tapi sekali memang betul laa pulak tu memang kereta dia sebab no plate pun obvious - JEJ41. Bawak tak payah cakaplah, memang laju gila. Tapi apa nak kisah, kalau dia mampu beli kereta harga setengah juta takkan bayar saman pun dia tak mampu kan.


Before this Jejai pakai Lamborghini tapi maybe tak nampak berapa ganaz kot. This time memang caya lah bro... ganaz habes! Kereta macam BumbleBee Transformers tu...
Hrmm, agak-agak Fasha ada dok sebelah tak tadi? 

*keywords: jejai fasha, kereta kekasih fasha sandha, kereta jejai, kereta baru jejai

5 comments:

Ellen said...

wah...memang hebat ler keta ni...tapi biar dia dapat bayar saman tapi keselamatan diri dan orang lain dia tak dapat bayar tu...hehe

mrsdjones said...

I think all the super rich guys got problem lah! Why on earth nak pilih Fasha sandha as gf/wife kan? Ramai lg elegant n honourable ladies out there!

phatgurl said...

@ellen: betul tu. saman boleh dibayar, nyawa tak bleh dijual beli.

@mrsdjones: maybe having an artiste as a partner is a trend among them... and it works another way round too. have u seen how he looks like? u know, sometimes we just now that some people (esp. local artistes) choose those rich guys because of money.

efaifi said...

JEJ41 dah break ngan fasha, cover Harian Metro. Our country ni lack of juicy news lah

Lord_darkslide said...

eh...bumblebee bukan chevy camaro ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...