Wednesday, February 16, 2011

:: kiki's 6-month anniversary ::

Today marks KiKi 6-month anniversary with us.
Snapped some photos yesterday to commemorate this significant date
... and to show how loving & cute we are she is ;-)

 HAPPY ANNIVERSARY KIKI
We love you soOoOo much!

Check out my very first entry about KiKi 6 months ago. 

4 comments:

Wanie Anina said...

ADUH.. COMELNYE..geram saya tgk....

mrsdjones said...

Kiki is too cute! ;)

efaifi said...

1st gamba 2nd row... aku pon ade gambo kena kiss gitu ngan Alvin hahaha

(ni free sgt tiap entry nk komen, nmpk sgt aku xde keje kan LOL)

phatgurl said...

@wanie: hehehe :-)

@mrsdjones: yes she is and sometimes she left us speechless with her cuteness!

@efaifi: aku suke sangat pic tuuu. in fact sume pun aku suka sbb KiKi jenis x suke amik gambo. pantang nampak aku pegang camera dia pandang tempat lain tapi this time she's on the mood... suke sangat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...